Friday, April 1, 2011

blog ini tamat di sini~



Saya mmg gemar menulis blog,seolah scrapbook kehidupan-boleh rakamkan detik2 indah, detik2 sedih, tempek gambar kenang-kenangan.

Dalam setahun lebih usia blog ni, saya seronok dpt peluang berkenal-kenalan dengan ramai juga bloggers lain:)

Tapi, dunia blog sekarang makin berubah dan agak menakutkan. Sedikit-sebanyak rasa terbatas untuk bercerita dan lebih-lebih lagi nak penuhkan dengan gambar. Sudahnya asyik hilang mood untuk buat entri.

Jadi, saya rasa saya mahu tutup dulu blog ini sehari dua lagi. Mungkin saya akan teruskan dengan blog peribadi sahaja, atau mungkin dengan FB- sekurang-kurangnya saya tahu/kenal siapa yang ada access ;)

Urm, jadi sesiapa yg masih sudi memanjangkan ukhuwah siber ini, jemput2lah add saya di FB akaun yg ni;

****perempuan sahaja ya!!;)****

Pja Merahjamboo

Create Your Badge


ps: saya mintak maaf kiranya sepanjang hayat blog ni ada kata-kata yg menyakitkan hati sesiapa, termenyampahkan,komen/soalan tak terbalas dan sebagainya;)

41 comments:

intan izani said...

nak tutup dah blog???waaaaa

Ayuraza said...

takmo la...pless3...kalo nak private kan sila add saya sebagai pembaca setia ek..hehehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

alamak.. tak suke lah macam ni.

sayeJAJA said...

take care kak pja! :D

R.R.Z said...

baru je nak kenal2..

tskkk..
:-(

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Alamak! Sedihnya dengar... takpe la, nanti Akak jenguk Pija kat blog peribadi ya.

greenailin said...

alo, cedeynya...suka la baca blog akak....huhu...btw, cute la bb akak...=)

intan.maisarah said...

selamat maju jaya akak :)

ima said...

alamak, saya jarang komen blog akak. tapi bila akak nak tutp rasa nak komen pulak. take care yer sis. lahirkan anak comei2 ag. hihi. errrr, xyah r tutup. hoho. ;(

azalia hjsalleh said...

sedihnyaaaaaa, pasni x dpt dh na bce tips2 na jd ibu ;(

Munirah said...

sobs :(

Encik Psychopath said...

omg. lelaki ni mcmane? peminat setia?

reconsider please :)

gudluck. semoga dpt membesarkan anak dengan tenang.

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

pja betul ke nak tutup..tp blog peribadi jgn lupe update..hehe

jumpe kat wad je la pasni..hehe
dan kalo ade patient yang akan gi exam kami, sila bgtau yer..hehe

ardinihumaira said...

uwaaaaaaaaaaaa akak nak tutup ke.. dni add fb akak ey :)

efa fairuz said...

hmm.. selamat mengupdate blog peribadi! we'll be there! hehehe

✿farahwir✿ said...

pija..do invite me for ur blog peribadi =)

nurayunni said...

ala...nanti rindu la sis..:)

Fatin Amalina said...

erkk..sedih plak dgr bla akk nk tutup blog ni..blog ni besh..

blh x invite me for ur personal blog?? teehee =)

alfi said...

ala..baru je bace blog ni :( dh nk tutup pulak

sahida said...

pja nk tutup blog ke? =( rajin2 update blog peribadi ya?

asfira aminuddin said...

babe! mmg mulut org macam2. and suka amik gambar tanpa izin. takut jugak!

Lyna Shaari said...

pja blog peribadi pja??tak invite pun lyna..uhuk ;(

Atiqah Adnan said...

we respect ur decision pja..
teruskan menulis di FB ya.. keep in touch!

nOor aNIes said...

nnt k.pija invite la ke blog prbadi k.pija nnt ek...keep in touch...:)

Anny Fazweeza said...

oh cedih nyer.... ;(

anne xpenah komen pon, sbb anne adalah silent reader anda... ;) hihi

klu sudi, add la anne ke private blog k.. ;)

fazweeza@gmail.com ;)

fariza said...

sedey blog ni nk tutup...nnt k.pija invite la sy ke blog peribadi ye =)

merahitujambu said...

singgah baca..

kodok said...

kodok dah terlambat ke masuk blog ni huhu ;(

Nurhanisah said...

Assalamualaikum.serius suka sangat bace akak punya blog.sedih kalau blog ni dah tutup,tapi hope akak still keep on with the private blog :)

Che Gu Sue said...

kak. baru je nk tahu mcm ane kak besarkan baby. sy suke blog akak. hurm if buat personal blog. roger2 lah email sy : suemie806@gmail.com.

leh tahu kenapa nk tutup blog? sebab tak de masa n family ke?

Kasih Kita said...

Lor... jgnla tutup blog.
Klu private invite aku ek

LittleGurl said...

akak!jangan la private. pls

Pjalicious said...

Then I'll lost my source of reading and my fashion guru :(
*Sad Mode*
Since I be one of your silent reader, u inspired me in many ways. I pray that u have the best things in your life n may Allah bless u all the way thru :) goodluck babe :)

MIXED MINDS said...

lovely boots ;)

azzey said...

saya selalu terjumpa owner blog yg nak tutup blog camni. knp ye? jgn le tutup. rasa bosanke? atau ada yang mengganggu?

Peri PiA said...

plz dont, :(

nsb baik kite dah berkawan di FB :)

ElyaElmo said...

kenapa nk offline??? blogging laa blik..ehe

al-lavendari said...

jangan tutup terus .. rehat dulu. saya dah ke fb dan minta add !

rotu.usm said...

Salam kepada semua...nak mintak izin admin nak tumpang promosi perniagaan boleh tak... boleh la klik sini...terima kasih...peace

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alolooooo sedihhhh

ema said...

jangan la tutupp. baru nak sukkeeee :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails