Monday, June 25, 2012

thepinkshop,bersalin dan baju raya.

perkara2 rawak dalam hidup saya sekarang ini:)

untuk beberapa bulan ini saya sangat sibuk sejak bertukar ke bilik bersalin..nasib baik ada pembantu untuk menguruskan thepinkshop.

walaupun agak stress di bilik bersalin,tidak lari pula diherdik doktor2 senior yang kerek, saya rasa saya sebenarnya seronok di sini. puas rasanya setiap kali berjaya menyambut setiap kelahiran.

oh ya, saya agak ketinggalan, TESCO akan mengeluarkan pakaian dari rekaan rizalman untuk raya kali ini??!!!wowwweee...SAYA MAHUUU!!!huhuhu...lawa2 sangat, rasa macam nak semua. tp mesti limited edition, sehari pun rasanya dah licin..

3 comments:

Jiji-Fify said...

sekarang takkan pandang rendah pada tesco lagi. haha *tetiba*

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Doc said...

Very nice dress!
http://www.facebook.com/SentosaSpecialistHospital

nizatus syahida said...

org2 senior memang selaunye kerek..hehe

'blogwalking'

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails